Vision Mission Koncept Planering Strategi Produktion Miljö Värdesättning

Projektering

Konceptuell design: Vi hjälper våra kunder att utveckla och konkretisera sina idéer genom att skapa konceptuella ritningar och skisser.

Arkitektritningar: Vi skapar detaljerade ritningar för alla typer av projekt, inklusive interiörer och exteriörer

Bygglov: Vi ansöker om bygglov och ser till att alla nödvändiga dokument nns på plats för att säkerställa en smidig byggprocess.

Byggprojektering: Hantera och övervaka byggprojekt, inklusive planering, budgetering, inköp och övervakning av byggprocessen.


Inredningsarkitektur

Hem Arkitektur Konceptdesign Om oss Kontakt Inredningsarkitektur Konceptutveckling: Vi arbetar tillsammans med kunderna för att utveckla kreativa koncept för interiörer och utformning.

Inredningsdesign: Vi skapar unika och personliga interiördesigner för alla typer av projekt, från privata hem till offentliga utrymmen.

Möbleringsplan och inredning: Vi utformar möbleringsplaner och skapar detaljerade ritningar för inredning.

Arbetsplatsutformning: Vi skapar ergonomiska och funktionella arbetsplatser som främjar produktivitet och trivsel.

Färg- och material koncept: Vi hjälper våra kunder att välja rätt färger och material för att skapa önskad stämning och känsla i deras projekt.

Belysning: Vi skapar belysningsdesigner som förbättrar både funktionaliteten och atmosfären i ett utrymme.


Hållbarhet och energieffektivitet

Konstruktionsrådgivning: Vi hjälper våra kunder att välja hållbara och energieffektiva material för väggar, tak och golv för att optimera byggnadens prestanda och minimera dess miljöpåverkan.

Fönsterrådgivning: Vi hjälper våra kunder att välja rätt fönster för deras projekt, baserat på deras behov och krav.

Inomhusklimat och dagsljus: Vi skapar en inomhusmiljö som är bekväm och hälsosam genom att ta hänsyn till faktorer som ventilation, värme, ljud och ljus enligt BBR kraven.

Energisimulering: med hjälp av avancerade programvaror simulerar vi energiöden och därmed optimera byggnadens energiprestanda.


Visuell grask design och BIM-teknologi

3D-modellering och rendering: Vi skapar både enkla 3D-modeller och högrealistiska renderade bilder av både interiörer och exteriörer.
Vi kan också skapa animeringar och använda VR-teknik.

BIM-teknologi: Vi använder BIM-teknologi för att skapa modeller med all information och specikationer som krävs för att optimera byggprocessen och byggnadens prestanda.

 

© 2019-2024 Kalani Design AB, All Rights Reserved.