Vision Mission Koncept Planering Strategi Produktion Miljö Värdesättning

Konceptdesign

Äger ni ett varumärke idag eller funderar ni på att komma igång med er affärsidé är det viktig att man skaffar sig ett genomtänkt koncept i första steget.

Kalani Design har era samarbetspartner som kan bygga en stabil plattform åt er verksamhet för att ni ska kunna fokusera på viktigare ändamål.

Konceptet fungerar som en ryggrad för ens verksamhet där man garderar sina investeringar på en konkurrenskraftig marknad.


Interiör design

Kalani Design erbjuder tjänster och produkter inom inredningsdesign där man har en bred valmöjlighet att prolera sin arbetsmiljö som företagare eller inreda sitt boende som privatperson.

Vi jobbar med kunden i fokus och möjligheterna inom materialvalen är oändliga när det kommer till inredning.


Exteriör design

Detaljer är en annan viktig aspekt av exteriör design och är processen där man skapar utseende på en produkt eller byggnad från utsidan. Det omfattar både estetiska och funktionella aspekter för att skapa en attraktiv och balanserad design som tilltalar och tillfredsställer användarnas behov och preferenser.


Prolering

Kalani Design erbjuder graska lösningar till de företag som har produkter eller tjänster och vill synas väl hos sina konsumenter.

Det krävs en representativ prolering för att kunna nå marknaden på ett effektivt sätt.

Image
Image
Cyrano
TARGAZ
Choko Glad
Victoria Clinic
GM Bakery
NIMRA
CHICA JAG
CAPRIS
Sea Side Cup
VG Juristerna
GBG Tobakshandel
American Diner
David Sax
© 2019-2024 Kalani Design AB, All Rights Reserved.